Vydané v: Mon, Nov 5th, 2012

6. novembra o 16:00 sa pred parlamentom začína pochod za psov

Bezohľadnosť našich politikov, ktorí zostavili nepremyslený a absurdný zákon, obmedzujúci chov náhodne vybraných psov na základe vzhľadu a ostrosti zubov, doženie ľudí do ulíc hlavného mesta v utorok 6. novembra, aby sa o 16:00 stretli pred budovou parlamentu. Následne sa plánujú presunúť na Hviezdoslavovo námestie, kde sa má konať kultúrne vystúpenie. Spôsob, akým zákon zostavili, akým vybrali konkrétne plemená a spôsob, akým vláda ignoruje veľké protesty ľudí a pripomienkovania zákonov v tak veľkom počte, že doteraz možno nič nebolo tak verejne medializované, rozhneval chovateľov. Najmä tých slušných, voči ktorým je tento zákon postavený.

„OZ Pes v núdzi sa spolu s iniciatívou Jeden meter a podporou organizácii ako MAJME SRDCE a dalších rozhodlo uskutočniť pochod, ktorý sa bude konať v Bratislave dňa 06.11.2012, začne o 16:00 na Zámockej ulici pred budovou NRSR. Pochod sa bude ťiahnuť celým Starým Mestom a skončí sa na Hviezdoslavovom námesti,kde vyvrcholí koncertom interpretov a vyhodnotením prečo sme sa zišli. Nad pochodom prevezme záštitu aj starostka Starého mesta Táňa Rosová.
Môžete sa tešiť na moderátorov Rádia Europy2 Michala Saba a Matúša Krnčoka a umelcov ako Majk Spirit špeciálane aj s celou H16, Zdenka Predna, DNA s kapelou a Suverena.
Naším poslaním a cieľom je odborne, profesionálne a srdcom zastupovať všetkých „psíčkarov“, ktorým návrh nie je ľahostajný a dôrazne s ním nesúhlasia.
viac info o novele nájdete na www.jedenmeter.sk“
Facebook stránky s konkrétnou udalosťou: https://www.facebook.com/events/122128224606911/

Viac informácií aj na: Zaujimavosti.net

Autor článku

- Autor článkov o zaujímavostiach v hlavnom meste, o kultúre a bežne dostupných informáciách z Bratislavy.

6. novembra o 16:00 sa pred parlamentom začína pochod za psov