Vydané v: Sat, Oct 27th, 2012

V Raskúskom Wolfstahle natankujete Super 95 aj za 1,397 EURA

Rakúsky benzínCeny palív naozaj posledné dni klesajú. Nie príliš, no predsa len klesajú. V takejto chvíli prekvitá aj benzínová turistika a tak sa aj stalo. Kým na Slovensku sme sa tradične nedočkali veľkého zlacňovania, to aby sme si príliš nezvykali, u našich susedov bola situácia o niečo iná. Posledný uplynulý víkend sa na rakúskych čerpačkách podávali kľučky, alebo v prípade automatickej pumpy vo Wolfstahle, platobné karty Maestro a Visa. Wolfstahl v sobotu ponúkal naozaj krásnu cenu za liter benzínu Super 95 a to 1,397 EUR. Úžasná cena, ktorá nie je prekonaná žiadnou čerpačkou niekde v Hainburgu, či na Slovensku.

Ako používať automatickú pumpu na platobné karty?
Mnohí vodiči sa pozastavujú nad automatizáciou, nechápu presne fungovanie terminálu a systému. Nie je to však nič komplikované. Krátky návod nižšie.
Automat funguje na niekoľko druhov platobných kariet. Nie na VISA Electron. Tie vložíte do otvoru pre kartu s malou čiernou plastovou paprčkou, či výstupkom. Displej po vložení karty prekvapivo zobrazí slovenský jazyk. Potvrdíte vloženie karty, vyberiete sumu, za ktorú chcete natankovať, napríklad 20 EUR, 50 EUR a aj iná výška. Následne vložíte PIN a môžete vybrať kartu. Aktivuje sa čerpadlo a môžete načerpať benzín práve za sumu, ktorá je na displeji.

Autor článku

- Autor článkov o zaujímavostiach v hlavnom meste, o kultúre a bežne dostupných informáciách z Bratislavy.

V Raskúskom Wolfstahle natankujete Super 95 aj za 1,397 EURA